چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶

در انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان خرامه مطرح شد؛

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان خرامه

فرماندار خرامه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان با تأکید بر اینکه کتابخانه‌های خرامه نیز به حمایت ویژه دارد، گفت: فعال‌کردن خیّرین در حوزه توسعه کتابخانه‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی خرامه و آیین تکریم رئیس پیشین و معارفه سرپرست اداره کتابخانه‌های عمومی این شهرستان، شنبه ۱۸ مردادماه به ریاست هادی مقصودی، فرماندار شهرستان و با حضور محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس و اعضای انجمن شهرستان برگزار شد.

تلاش کنیم کتاب در معرض توجه باشد و دیده شود
امام‌جمعه شهرستان خرامه در این نشست اظهار داشت: کتاب، ابزار محترم و مقدسی است که کمک می‌کند بشر به سمت نور و دانایی سوق داده شود. خداوند قرآن را که بزرگترین معجزه انبیاست، کتاب نامیده است و این ارزش و جایگاه کتاب را می‌رساند.

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

حجت‌الاسلام امین کشاورزی با اشاره به اینکه انس و ارتباط ما با کتاب کم شده است، گفت: اگر کسی با کتاب مانوس نباشد، زیست سعادتمندانه‌ای نخواهد داشت. کتاب را در دسترس بگذاریم تا کودکان آن را ببیند؛ باید تلاش کنیم کتاب در معرض توجه باشد و دیده شود. اینکه به صورت سنتی، کتابخانه‌هایی ایجاد شود، فرهنگ کتابخوانی را توسعه نمی‌دهد؛ فعالیت کتابخانه‌ها باید در میان مردم کودکان و نوجوانان باشد.
امام‌جمعه شهرستان خرامه با تأکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی برنامه‌های مختلف دارد و نیاز است مسئولان و دستگاه‌ها با این مجموعه همکاری کنند، تصریح کرد: می‌توان موقوفات را در اختیار فرهنگ کتابخوانی قرار داد تا با بهره‌گیری از این ظرفیت، کتابخوانی توسعه یابد.

توسعه فرهنگی شهرستان مورد توجه است
فرماندار شهرستان خرامه نیز در این نشست، ضمن قدردانی از خدمات رئیس پیشین اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان گفت: از حسن انتخاب رئیس جدید این اداره که از بدنه نهاد است قدردانی می‌کنم؛ سیاست دولت چهاردهم استفاده از طرفیت بانوان فعال در حوزه مدیریتی است.

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

هادی مقصودی با تأکید بر اینکه کتابخانه‌های خرامه نیز به حمایت ویژه نیاز دارد، گفت: فعال‌کردن خیّرین در حوزه توسعه کتابخانه‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد. برای ایجاد کتابخانه در شهر خیرآباد، بخشدار مکانی را پیشنهاد کند تا کتابخانه راه‌اندازی شود. همچنین اعتبارات لازم برای کتابخانه سلطان‌شهر به این پروژه اختصاص می‌باید تا این پروژه دارای کد ماده ۲۳ شود.  
وی اشاره کرد: در کنار تمامی دغدغه‌های اساسی و اقتصادی، موضوع توسعه فرهنگی شهرستان هم مورد توجه است، امیدواریم بتوان با ظرفیت‌های موجود و کمک دستگاه‌های مختلف، اقدامات مؤثری را در این حوزه به ثمر رساند.
 

ایجاد کتابخانه در شهرهای فاقد کتابخانه خرامه ضرورت دارد
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس نیز در این نشست گفت: کتابخانه‌های عمومی بیش از یک دهه است از مسیر سنتی خود فاصله گرفته و امروز توسعه خدمات از سیاست‌های جدی این مجموعه است؛ امروز در مجموعه ما، توسعه خدمات مبتنی بر نیازهای فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی است.
محمدحسین فیروزی با اشاره به اینکه ایجاد کتابخانه‌های نسل جدید در فارس از سیاست ما و مجموعه مدیریتی استان است، افزود: زیرساخت، لازمه ترویج کتابخوانی است و بدون وجود کتابخانه‌های استاندارد توسعه کتابخوانی ممکن نیست. نهاد، دستگاه اصلی ترویج کتابخوانی در جامعه است اما این فرایند، یک کار فرادستگاهی است.

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

وی تصریح کرد: با کمک خیّرین و مجموعه دولت اتفاق‌های خوبی در توسعه زیرساخت کتابخانه‌ها در استان رخ داده است؛ در سال گذشته، ۲۲ کتابخانه افتتاح شد و امسال برنامه‌ریزی داریم که ۲۰ کتابخانه افزوده است. کتابخانه محمد رسول‌الله(ص) شهر خرامه، نیاز به بازسازی دارد و با شرایط فعلی امکان توسعه خدمات نیست.
فیروزی همچنین با اشاره به اینکه ایجاد کتابخانه در شهرهای فاقد کتابخانه خرامه ضرورت دارد، عنوان کرد: پروژه سلطان‌شهر باید کد ماده ۲۳ بگیرد؛ انجام این روند، نیازمند اختصاص بودجه برای پروژه در شهرستان است. در شهر معزآباد نیز تا زمان تکمیل ساختمان کتابخانه، اگر مکانی مناسب در اختیار کتابخانه‌ها قرار گیرد کتابخانه عمومی به بهره‌برداری می‌رسد تا خرامه، شهر فاقد کتابخانه نداشته باشد. انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان  باید به صورت منظم برگزار شود و شأن جلسات باید فرهنگی باشد.

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

زهرا زارع قشلاقی، سرپرست جدید اداره کتابخانه‌های عمومی خرامه نیز، در این نشست با اشاره به اینکه ۱۱ سال به عنوان کتابدار در نهاد خدمت کردم، گفت: همواره نگاه ما بر توسعه کتابخوانی حوزه کودک و نوجوان بوده است. کارمندان نهاد مسئولیت خود را به نحو احسن انجام می‌دهند؛ اما برای تأثیرگذاری بیشتر همراهی دستگاه‌ها و فعالان فرهنگ نیاز است.
زارع قشلاقی، ارتباط مؤثر با مدارس و دیگر ارگان‌های فرهنگی است از از اولویت‌های خود دانست و گفت: به سرانجام رسیدن پروژه‌های کتابخانه‌های خیرآباد، معزآباد و سلطان‌شهر با کمک خیّرین و اعتبارات دولتی از برنامه‌های این اداره خواهد بود.

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

مجتبی شیروانی، رئیس پیشین اداره کتابخانه‌های عمومی خرامه نیز به بیان دستاوردهای سه ساله مجموعه کتابخانه‌های خرامه در دوران مدیریت خود پرداخت. 

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

ضرورت حمایت ویژه از زیرساخت‌های کتابخانه‌ای خرامه

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 2 =